Santa Maria


Bij ons draait het maar om één ding: smaak.

Begin 1900 begon Nordfalks als een kleine thee- en specerijenwinkel in Göteborg. Vandaag de dag zijn we het grootste Scandinavische bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden. Bij ons werken meer dan 1400 werknemers. Santa Maria maakt deel uit van de Pauliggroep. Een Fins bedrijf dat zich richt op koffie, kruiden, smaken en gerechten uit de hele wereld.

Wij zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van onze producten. We zijn steeds op zoek naar de beste kruiden en de meest spannende specerijen. We reizen veel, laten ons door andere landen en culturen inspireren en verzamelen zo ideeën voor onze producten. Wij willen alleen de beste kwaliteit. Ontdek samen met ons de spannende smaken en gerechten uit alle windstreken van onze wereld. Onze gerechten zijn thuis snel en eenvoudig te bereiden.

Onze verantwoordelijkheid

Santa Maria begon ooit als een klein familiebedrijf en dat heeft zowel onze cultuur als identiteit gevormd. Sinds 2010 zijn we onderdeel van Paulig Group waar de informele sfeer, liefde voor de zaak en zorg voor elkaar onverminderd groot is. Paulig Group heeft een vergelijkbare achtergrond en is tot de dag van vandaag in handen van de familie. Terwijl we de kracht en ambitie hebben van een grote organisatie, hebben we ook het lange termijn denken van een familiebedrijf. Zowel ons bewezen als toekomstige succes is gebaseerd op onze liefde voor eten, toegewijde medewerkers en verantwoordelijkheid.

Onze waarden

Bij Paulig Group werken we vanuit drie waarden: Blijf Nieuwsgierig, Groei Samen en Streef naar het Allerbeste. Die waarden vormen de basis van alles wat we doen. Ze zijn het kompas voor ons werk op het gebied van duurzaamheid en vormt de basis van onze gedragscode voor ethiek en verantwoordelijkheid. Ze helpen ons te werken op een manier waar we trots op kunnen zijn.

Onze waarden

  • We vermijden conflicterende belangen
  • We overtreffen de verwachtingen van consumenten
  • We koesteren een verantwoordelijke manier van inkopen
  • We geven om het milieu
  • We respecteren mensen
  • We zijn betrouwbaar

SANTA MARIA, SMAKEN VOOR PROFESSIONALS

De Tex Mex keuken is hot! Dat kan ook niet anders met de perfecte combi van uitbundige Mexicaanse smaken en de ongedwongen Texaanse eetstijl. Met een variatie aan eenvoudige en kleurrijke Tex Mex-gerechten is jouw menukaart in een handomdraai on trend. En dat zonder extra handelingen, mét een mooie marge. Ontdek de veelzijdige producten van Santa Maria om makkelijke, smakelijke, spannende en winstgevende gerechten te serveren.

Contactinformatie

Sallandhaven 2
3433 PS Nieuwegein
Nederland

+31628257830
info@santamaria.eu
https://www.santamariaworld.com/nl/foodservice/


Neem contact op met Santa Maria

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!