Horecava schuift door naar het voorjaar

Santa Maria B.V.


Bij ons draait het maar om één ding: smaak.

Begin 1900 begon Nordfalks als een kleine thee- en specerijenwinkel in Göteborg. Vandaag de dag zijn we het grootste Scandinavische bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden. Bij ons werken meer dan 1400 werknemers. Santa Maria maakt deel uit van de Pauliggroep. Een Fins bedrijf dat zich richt op koffie, kruiden, smaken en gerechten uit de hele wereld.

Wij zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van onze producten. We zijn steeds op zoek naar de beste kruiden en de meest spannende specerijen. We reizen veel, laten ons door andere landen en culturen inspireren en verzamelen zo ideeën voor onze producten. Wij willen alleen de beste kwaliteit. Ontdek samen met ons de spannende smaken en gerechten uit alle windstreken van onze wereld. Onze gerechten zijn thuis snel en eenvoudig te bereiden.

Onze verantwoordelijkheid

Santa Maria begon ooit als een klein familiebedrijf en dat heeft zowel onze cultuur als identiteit gevormd. Sinds 2010 zijn we onderdeel van Paulig Group waar de informele sfeer, liefde voor de zaak en zorg voor elkaar onverminderd groot is. Paulig Group heeft een vergelijkbare achtergrond en is tot de dag van vandaag in handen van de familie. Terwijl we de kracht en ambitie hebben van een grote organisatie, hebben we ook het lange termijn denken van een familiebedrijf. Zowel ons bewezen als toekomstige succes is gebaseerd op onze liefde voor eten, toegewijde medewerkers en verantwoordelijkheid.

Onze waarden

Bij Paulig Group werken we vanuit drie waarden: Blijf Nieuwsgierig, Groei Samen en Streef naar het Allerbeste. Die waarden vormen de basis van alles wat we doen. Ze zijn het kompas voor ons werk op het gebied van duurzaamheid en vormt de basis van onze gedragscode voor ethiek en verantwoordelijkheid. Ze helpen ons te werken op een manier waar we trots op kunnen zijn.

Onze waarden

 • We vermijden conflicterende belangen
 • We overtreffen de verwachtingen van consumenten
 • We koesteren een verantwoordelijke manier van inkopen
 • We geven om het milieu
 • We respecteren mensen
 • We zijn betrouwbaar

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Santa Maria B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

  Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

  Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

  10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!