Sandor Wine Import


Sandor Wine Import is een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in Portugese wijnen. Tevens hebben wij ook wijnen uit andere landen zoals Spanje en de USA in ons assortiment. Ons aanbod wordt snel uitgebreid en op aanvraag kunnen wij ook andere wijnen importeren. Gemiddeld genomen zijn wij minimaal 10% goedkoper dan de traditionele wijnhandel. Vooral de Portugese wijnen zijn vanwege de ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding echte kwaliteitswijnen. Onze collectie Portugese wijnen is uitermate geschikt ter invulling van uw wijnarrangement, tevens kunnen wij u van uw exclusieve huiswijnen voorzien.

Sandor Wine Import levert aan diverse branches in de horeca o.a. Spa’s, Quality restaurants, lounge bars, hotels, en catering in Nederland.

 

 

Contactinformatie
info@sandorwineimport.nl
https://sandorwineimport.nl/


Neem contact op met Sandor Wine Import

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!