Sanday’s Bakeries B.V.


Begonnen in maart 2001 als klein familiebedrijfje in hartje centrum Rotterdam, uitgegroeid tot toonaangevende producent van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke, verse (en vriesverse) food to go, en bedenker van ‘Hot & Sexy’ food brands & concepten. Jaarlijks maken we miljoenen kant-en-klare wraps, sandwiches, salades, panini’s, belegde broodjes en meer. Ideaal om onderweg, thuis of op het werk op te eten.

PECIALIST IN MAATWERK EN CONCEPTONTWIKKELING

Regelmatig krijgen we de vraag of we producten willen ontwikkelen voor derden: zowel private label, white label als onder ons eigen merk. We vinden het fantastisch om onze tanden in dit soort projecten te zetten, en we zijn er vooral erg goed in – al zeggen we het zelf. Met onze expertise en uitgebreide ervaring als eindverkoper in retail en horeca zijn we een uitstekende partner. Helemaal wanneer we ook nog eens de tijd krijgen om de producten door te ontwikkelen zie je vaak dat dit uit kan groeien tot een duurzame samenwerking. Naast productkennis en –innovatie is communicatie een van onze krachten. Je kunt immers wel een mooi product maken, het moet dan nog wel op de juiste manier onder de aandacht gebracht worden.

DAGELIJKS PRODUCEREN EN LEVEREN

Alle producten maken we op bestelling en met zoveel mogelijk respect voor onze omgeving. Onze ingrediënten ontvangen we dagelijks vers van onze partners. Hierdoor werken we niet met grote voorraden en hebben we praktisch nooit restanten. Soms vragen klanten ons om diepvriesproducten te ontwikkelen. Dankzij onze hypermoderne shock freezer kunnen we producten super snel invriezen: vriesvers noemen we dat. Door dit proces blijft de kwaliteit optimaal bewaard en krijg je meer grip op de kosten. We kunnen de producten zowel per stuk verpakt, als in bulk aanbieden.

PASSIE VOOR PUUR

We geloven dat je goed eten geweldig kunt maken door het op een zo puur en natuurlijk mogelijke manier te maken. Dat je dat terugproeft geven we je op een briefje. We zijn tegenstander van het gebruik van dubieuze geur-, kleur- en smaakstoffen en voorvechter van versheid en kwaliteit. Schoolvoorbeeld hiervan is ons merk The Green Range, waarbij we dubieuze toevoeging voor de volle honderd procent uitsluiten. Sanday’s levert de beste producten denkbaar met een hoge kwaliteit die vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen garanderen werkt onze afdeling Quality Assurance strenge controles. Dat we dit jaar wederom de BRC Higher Level AA-certificering mogen inlijsten vervult ons dan ook met trots.

Contactinformatie
ask@sandays.nl
https://www.sandays.nl/


Neem contact op met Sanday’s Bakeries B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!