Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Salentijn


Al 40 jaar is Salentijn BV een gevestigde naam in de wereld van kunststof producten. Als marktleider van Nederland beschikken wij over een jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof betaalmunten en horecabenodigdheden. Talloze horecagelegenheden, evenementen, kermissen en verenigingen genieten al jaren van de voordelen van Salentijn.

We beschikken over een eigen professionele ontwerp studio waardoor we u kunnen begeleiden in het creëren van horeca- en serviceartikelen die geheel aansluiten op uw huisstijl. Doordat we de gehele productie in eigen huis hebben kunnen we u snel voorzien van kwalitatieve horecabenodigdheden, voor de beste prijs.

Het assortiment van Salentijn bestaat niet alleen uit betaalmunten. Door ons brede productaanbod bieden wij u een totaalpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld uw betaalmunten,  garderobenummers en roerstaafjes op elkaar laten aansluiten. Daarnaast leveren wij diverse horeca  serviceartikelen, carnavalsmedailles en polsbandjes, zodat uw werk makkelijker én efficiënter kan worden uitgevoerd. Sinds kort bieden wij ook duurzame producten aan zoals 100% biologisch afbreekbare munten en gerecyclede ronde munten / gerecyclede breekmunten.


Neem contact op met Salentijn

Berichten van SalentijnNog geen berichten gepost door Salentijn

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht