Horecava schuift door naar het voorjaar

Salentijn


Al 40 jaar is Salentijn BV een gevestigde naam in de wereld van kunststof producten. Als marktleider van Nederland beschikken wij over een jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof betaalmunten en horecabenodigdheden. Talloze horecagelegenheden, evenementen, kermissen en verenigingen genieten al jaren van de voordelen van Salentijn.

We beschikken over een eigen professionele ontwerp studio waardoor we u kunnen begeleiden in het creëren van horeca- en serviceartikelen die geheel aansluiten op uw huisstijl. Doordat we de gehele productie in eigen huis hebben kunnen we u snel voorzien van kwalitatieve horecabenodigdheden, voor de beste prijs.

Het assortiment van Salentijn bestaat niet alleen uit betaalmunten. Door ons brede productaanbod bieden wij u een totaalpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld uw betaalmunten,  garderobenummers en roerstaafjes op elkaar laten aansluiten. Daarnaast leveren wij diverse horeca  serviceartikelen, carnavalsmedailles en polsbandjes, zodat uw werk makkelijker én efficiënter kan worden uitgevoerd. Sinds kort bieden wij ook duurzame producten aan zoals 100% biologisch afbreekbare munten en gerecyclede ronde munten / gerecyclede breekmunten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Salentijn

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!