Salmari


Beyond the dark

In de nacht ontvouwt zich een nieuwe wereld. Avondmensen voelen zich in hun element, paradijsvogels komen los. In deze donkere uren voelt het leven magisch. Kinderlijke nieuwsgierigheid neemt over, de tijd lijkt even stil te staan. Alles komt vanavond samen. Op iedere barkruk wacht een bijzonder verhaal. Start je zoektocht met Salmari, vind je weg naar het zwarte goud.

Salmari is een donkere, intense salmiak likeur met een verfijnde smaak. Met puurheid en toewijding gemaakt in het ijskoude en mysterieuze Finland.

Premium Salmiak Liquor

Salmari, de originele donkere, intensieve salmiak drank (25%) met een geraffineerde premium smaak. Met de hand, met toewijding en alleen met zuivere en natuurlijke ingrediënten geproduceerd, in het koude en mysterieuze Finland.

Contactinformatie

Pleimuiden 8 C
1046 AG Amsterdam
Nederland

+31202440067
info@salmari.nl
https://salmari.nl/


Neem contact op met Salmari

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!