Horecava schuift door naar het voorjaar

Salentijn B.V.


Al 35 jaar is Salentijn BV een gevestigde naam in de wereld van kunststof producten. Als marktleider van Nederland beschikken wij over een jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof betaalmunten. Talloze horecagelegenheden, evenementen, kermissen en verenigingen genieten al jaren van de voordelen van Salentijn. Onze betaalmunten vinden gretig aftrek in de horecabranche, maar ook andere sectoren genieten van onze voordelen. Kent u de voordelen van onze munten al?

  • Munten zijn fraudebestendig, want geen contant geld meer in omloop;
  • met munten geen tijdverlies meer met wisselen van geld;
  • munten zijn een goedkope en effectieve reclamedrager geheel in uw huisstijl;
  • direct omzet na verkoop;
  • ruim 10% van de munten wordt niet ingeleverd;

Het assortiment van Salentijn bestaat niet alleen uit betaalmunten. Door ons brede productaanbod bieden wij u een totaalpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld uw betaalmunten, garderobenummers en roerstaafjes op elkaar laten aansluiten. Daarnaast leveren wij ook diverse horeca serviceartikelen, reclameborden, polsbandjes en spandoeken, zodat uw werk makkelijker en efficiënter kan worden uitgevoerd.

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Salentijn B.V.

Nog geen berichten gepost door Salentijn B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!