Ruigrok NetPanel | Koffie & Thee Nederland


Marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel

Wij zijn Ruigrok NetPanel. Wij helpen je om te verbeteren en groeien, door je doelgroep aan het woord te laten en een stem te geven binnen jouw organisatie. Met maatwerk onderzoek, workshops en advies werken we samen met onze opdrachtgevers aan klantgerichte communicatie, producten en dienstverlening. Wij zetten graag ons #oogvoordeklant in om bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Zo brachten wij voor Simon Lévelt bijvoorbeeld de merkbeleving in kaart. Daarin vroegen we niet alleen naar merkbekendheid en -gebruik, maar ook naar de klantreis van het kopen van koffie en thee. Daarnaast hebben we de nieuwe winkelformule onder de loep genomen. Deze inzichten geven niet alleen input voor doelstellingen (bijvoorbeeld waar sta je nu qua bekendheid en waar wil je heen?), maar ook voor de marketingstrategie (bijvoorbeeld welke aspecten breng je naar voren?).

Voor andere opdrachtgevers uit de food branche leggen we bijvoorbeeld productinnovaties aan de doelgroep voor. Soms nog echt in de ontwikkelingsfase waarbij de inzichten bijdragen aan het optimaliseren van het product zelf. Soms als het product al in de winkels ligt waarbij de inzichten vooral bijdragen aan het optimaliseren van de marketingcommunicatie.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan plannen we een online koffiedate!

Website: Ruigrok NetPanel.nl
E-mailadres: info@ruigroknetpanel.nl
Telefoonnummer: 020 7820400
LinkedIn: Ruigrok NetPanel

Voor Koffie & Thee Nederland brengen wij elke twee jaar het koffie- en theegedrag van Nederlanders in kaart. Deze inzichten dragen bij aan de doelstellingen van Koffie & Thee Nederland, zoals het positioneren van koffie en thee als duurzame, gezonde en veelzijdige producten. Tijdens de Horecava Limited op 1 februari 2021 presenteren wij om 16:50 uur de inzichten uit dit onderzoek. Bezoek onze presentatie en leer wat de impact van de coronamaatregelen op het koffie- en theeconsumptiegedrag is.

>>> Download hier het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek <<<

>>> De presentatie van de Horecava vind je hier <<<

Koffie & Thee Nederland

Wij zijn de belangenbehartiger voor Nederlandse koffie- en theebedrijven. Onze leden houden zich bezig met koffie en/of thee. Dat kan zijn als handelaar in thee of groene koffie, als brander of als (thee)pakker. Gezamenlijk maken wij ons sterk voor een verantwoorde groei van de koffie- en theesector in Nederland door het optimaliseren van het ondernemingsklimaat en het positioneren van koffie en thee als duurzame en gezonde producten.

Met 50 aangesloten leden geniet de vereniging een breed draagvlak binnen de sector hetgeen een sterke vertegenwoordiging mogelijk maakt.

Koffie & Thee Nederland is de stem van haar leden bij overheid, non-gouvernementele organisaties (NGO’s) en andere relevante belanghebbenden. Kennisdeling voor, maar zeker ook door leden wordt gefaciliteerd en aangejaagd door het Koffie & Thee Nederland bureau. Zo bouwen we samen een solide informatiepositie op en helpen we de sector verder. Het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek is hier een onderdeel van.

Website: koffiethee.nl
E-mailadres: info@koffiethee.nl
Telefoonnummer: 070 336 51 61
Twitter: KoffieTheeNL
LinkedIn: Koffie & Thee Nederland

Contactinformatie
Anouk@ruigroknetpanel.nl
https://www.ruigroknetpanel.nl/


Neem contact op met Ruigrok NetPanel | Koffie & Thee Nederland

Berichten van Ruigrok NetPanel | Koffie & Thee Nederland
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!