Rude Health


WAAROM RUDE HEALTH?

Met goede voeding kun je zo’n beetje alles aan. In 2005 begonnen Nick en Camilla Barnard met een missie om de lekkerste muesli op de planeet te maken. Muesli die zo lekker is dat je het liefst je kom leeg wilt likken, en zo goed voor je dat je daarna de hele wereld aankunt. Dertien jaar later zorgt die muesli er nog steeds voor dat mensen ‘s morgens met het goede been hun bed uit springen. En in de tussentijd is er heel assortiment Rude Health producten bijgekomen – ontbijtgranen, tussendoortjes en drinks, allemaal zijn ze gemaakt van de beste ingrediënten.

Bij Rude Health maken we onze producten van de allerbeste ingrediënten en voegen we niks onnatuurlijks toe.

Als je die filosofie op je hele leven toepast, dan kom je er al snel achter dat je nergens toevoegingen voor nodig hebt. In plaats daarvan laad je jezelf vol met goede vrienden en dirty weekends en zit je leven vol met skinnydipping en Beaujolais. We geloven erin dat je snel kunt leven en oud kunt sterven. Dat is Rude Health. Het gevoel dat je zo’n beetje alles aankunt. Naar de bus rennen op je hoge hakken. Touwtje springen, line dancen, de moonwalk doen. Nagekeken worden in de winkelstraat. Een ontbijtmerk beginnen vanaf je eigen keukentafel.

Contactinformatie
hello@rudehealth.com
https://rudehealth.com/nl/


Neem contact op met Rude Health

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!