R&R WFM B.V.


Retail & Result.

R&R staat voor Retail & Result. Onze WFM software en services dragen bij aan het slimmer plannen van personeel. R&R helpt zelfstandige ondernemers en formules om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid. Iedere dag worden er 100.000+ medewerkers gepland met onze intelligente software. R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.

Blijven innoveren.

R&R ontwikkelt en levert workforce management software en services. Wij hebben hierin al meer dan 30 jaar ervaring, maar dit betekent niet dat wij stilstaan. Het is belangrijk om te blijven in spelen op de wensen en behoeften van haar klanten. Daarom investeren we continue in onze software en services. Er worden veelvuldig nieuwe functionaliteiten toegevoegd en er wordt voor gezorgd dat R&R voldoet aan de continue veranderende digitale wensen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kenmerken van R&R.

R&R vindt het belangrijk om in te spelen op de wensen en behoeften van haar klanten en investeert daarom continue in haar software en services.

  • 30+ jaar Ervaring heeft R&R
  • 100.000+ Medewerkers worden ingepland
  • 80.000+ R&R job app gebruikers
  • 1.000+ Klanten in meerdere landen

Contactinformatie
info@rr-wfm.com
https://www.rr-wfm.com/nl/


Neem contact op met R&R WFM B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!