Royal Steensma B.V.


Al ruim 180 jaar is Royal Steensma als toeleverancier met een breed assortiment bakkerijartikelen, unieke kennis, flexibiliteit en maatwerk in staat haar afnemers optimaal te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en/of productieprocessen zodat zij een hoger rendement behalen. Royal Steensma is een sparringpartner voor haar klanten, die zij altijd centraal zet. Wij leveren niet alleen de juiste producten, maar bieden ook ondersteuning op maat. Als bedrijf onderhouden we nauwe contacten met onze doelgroepen en delen wij actief kennis over trends in de markt, andere producten en nieuwe kansen.

Met die mentaliteit ontwikkelt de R&D-afdeling ook nieuwe ideeën, die excelleren door praktische toepasbaarheid. Met een uitgebreide standaard productlijn in diverse productgroepen en met de flexibiliteit van eigen, moderne productieafdelingen kan elke gewenste vraag worden ingevuld. Klanten die op zoek zijn naar specifiek op hun bedrijfsvoering afgestemde recepturen of verpakkingen, vinden in Steensma een partner.

Missie

Het genereren van goede bestendige rendementen binnen de levensmiddelenindustrie, door gebruik te maken van beschikbare productiemiddelen, ten dele aangevuld met handelsartikelen, met inachtneming van algemeen aanvaarde maatschappelijke en ondernemingseigen normen.

Visie

De meest interessante innovatiepartner te zijn voor het MKB en multinationals.

Kernwaarden

  • Innovatief
  • Flexibel
  • Breed assortiment
  • Goede kennis van zaken

Contactinformatie
info@steensma.com
https://www.steensma.com/


Neem contact op met Royal Steensma B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!