Royal Matic B.V.


Royal Matic is leverancier van horeca apparatuur en specialist in het realiseren van complete horeca keukens. Sinds de oprichting in 1965 hebben we een breed scala aan diverse horeca keukens opgeleverd. Hierbij staan onze kernwaarden, Service, Kwaliteit en Efficiëntie, centraal.

Service

In een tijd waarin de technologie steeds meer taken overneemt van de mens, streven wij ernaar ten alle tijden uit te blinken in wat ons groot heeft gebracht: onze service. Door de klant al vanaf de ontwikkelingsfase nauw te betrekken bij een project en door veel persoonlijk contact, komen we altijd tot het gewenste eindresultaat. Daarnaast staat onze ervaren technische dienst dag en nacht voor u klaar, wat in de horeca branche vanzelfsprekend is.

Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige apparatuur vormt de basis van een goed werkende horeca keuken. Omdat de apparatuur in de keuken dagelijks wordt gebruikt, is het erg belangrijk om de juiste keuze hierin te maken. Ons assortiment aan horeca apparatuur is veelal afkomstig uit Italië, waar we door langdurige relaties met fabrikanten rechtstreeks kunnen inkopen tegen gunstige tarieven. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen door goed persoonlijk contact en het periodiek bezoeken van de fabrieken.

Efficiëntie

Een horeca keuken is meer dan alleen de apparatuur. In de keuken werken mensen, vaak onder tijdsdruk, terwijl de gerechten die bereid worden ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn. De processen in de keuken moeten daarom optimaal zijn en zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Door onze ervaring kunnen we u voorzien van het juiste advies hierin. Wij bedenken al in beginfase van het project wat de meest geschikte indeling is en hoe het personeel het beste kan worden benut. Zo bent u verzekerd van een maximale capaciteit in uw horeca keuken.


Neem contact op met Royal Matic B.V.

Berichten van Royal Matic B.V.Nog geen berichten gepost door Royal Matic B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht