Horecava schuift door naar het voorjaar

RoseAmor


De roos, de koningin onder de bloemen. Al duizenden jaren zeer gewaardeerd en geliefd vanwege haar schoonheid. Het symbool van de liefde en respect. Voor FSQ een kleurrijk en uniek versproduct waarmee het bedrijf zich 365 dagen per jaar omringt, als importeur en exporteur.

De ambachtelijke werkwijze zorgt al meer dan 20 jaar voor een uitmuntende kwaliteit rozen, die vanuit de kwekerijen in Ecuador hun weg vinden naar Europa, Amerika, Midden-Oosten en delen van Azië.

Four Seasons Quality of kortweg FSQ is een gerenommeerd rozenbedrijf met stevige roots in De Kwakel. Onder de rook van Schiphol, dichtbij Flora Holland, het grootse handelscentrum van de sierteelt wereldwijd. Eigenaar en directeur Huib van Veen is de drijvende kracht achter FSQ. Een gepassioneerd connaisseur en ambassadeur van de Ecuador roos, die zijn klanten keer op keer weet te verrassen met unieke, premium soorten. Zijn grote betrokkenheid en verbondenheid, en dat van zijn medewerkers zijn kenmerkend voor het bedrijf.

FSQ’s belofte (Missie)

FSQ verhandelt een versproduct, de premium Ecuador roos. Het is onze primaire functie en permanente opdracht om als importeur en exporteur jaarrond de beste kwaliteit rozen te leveren, met respect voor mens en milieu. We staan bekend als ‘vernieuwer’ op het gebied van ras innovatie, en garanderen daarmee exclusiviteit in het grootst denkbare assortiment, met een 24/7 dienstverlening aan onze klanten.

Ontmoet FSQ (Visie)

FSQ wil de beste Europese importeur en exporteur van kwaliteitsrozen uit Ecuador zijn, die:

  • Jaarrond een breed assortiment verhandelt.
  • Klantgericht werkt en de afgesproken kwaliteit levert.
  • Korte, logistieke distributielijnen hanteert.
  • Exclusief werkt met geselecteerde rozentelers.
  • Haar telers deskundig begeleidt.
  • De medewerkers uitdagend werk biedt in een slagvaardige organisatie.
  • Onderneemt met respect voor milieu en maatschappij.
  • Klanten continu verrast met nieuwe, exclusieve rassen.
  • Het inkoopproces voor klanten zo makkelijk mogelijk maakt. Naast de gangbare bestelmogelijkheden via webshop, telefoon en e-mail, shopapp en voorraadkoppelingen,kunnen klanten tegenwoordig ook direct bij de kweker inkopen via het FSQ inkoopplatform.
  • Onder het merk RoseAmor, levert FSQ premium kwaliteit preserved rozen. In lijn met de verse Ecuador rozen, is het merk RoseAmor de beste keuze in de productcategorie, met het grootste assortiment, en bijbehorende FSQ servicegarantie.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met RoseAmor

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!