Horecava schuift door naar het voorjaar

Roots Fish Smokery


Roots Fish Smokery:

back to the roots of smoked fish.

“Als je zelf van je zalm geniet, weet je dat het goed is”.

Roots Fish Smokery is ontstaan uit de overtuiging dat de consument recht heeft op gerookte vis van absolute topkwaliteit. Alles wat wij leveren, moet gewoon goed zijn: van de structuur van de vis, de smaak, de herkomst, de beleving door de consument tot aan de verpakking. Vanzelfsprekend moet de vis zo verantwoord mogelijk worden gekweekt en verwerkt. Dat alles zorgt voor vis die kan worden geconsumeerd op de manier waarop het ooit was bedoeld. Dit betekent een kwaliteitsslag waar kwantiteit aan ondergeschikt is. Pas als wij zelf tot volle tevredenheid van het product kunnen genieten, weten wij dat het goed is. Wij hebben zalm, zout en rook! Wij hebben onze wortels in de visverwerking. Daar zijn wij best trots op, want dat heeft ons een bepaalde denkwijze gebracht. Wij gaan terug naar de oude ambachtelijke beleving van gerookte vis, precies zoals het ooit was bedoeld. Dat verklaart onze naam Roots Fish Smokery. Vanzelfsprekend werken wij wel volgens de eisen van vandaag, maar zonder enige concessies te doen aan kwaliteit.

Natuurlijk zijn rokerijen van oudsher verbonden met het water. Maar dankzij de huidige geavanceerde technieken en transportmogelijkheden is locatie niet meer van doorslaggevende betekenis. Het is juist de passie voor het product die de kwaliteit van gerookte zalm bepaalt. Maar waarom in Noord Limburg? Die locatie ligt misschien niet voor de hand, maar niets is minder waar. Het bedrijf bevindt zich midden in De Peel, een agrarische regio die belangrijk is voor de voedselvoorziening van Nederland. Het gebied staat ook bekend om zijn streekproducten. Daar kan iedereen mee kennis maken, want in het Peel-pakket worden geselecteerde en ambachtelijke producten gecombineerd aangeboden. De Peel is daarnaast een gastvrije regio met een Bourgondische mentaliteit. Een zalmrokerij is daarom een vanzelfsprekende aanvulling op alle het heerlijks dat deze Limburgse streek ons land biedt.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Roots Fish Smokery

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!