Rondje Horecapersoneel


Joyce Vastenhouw heeft Rondje Horecapersoneel opgezet om, samen met haar team, de horeca ondernemers te helpen om medewerkers én gasten te “Binden & Boeien”.

Verschillende ingrediënten

Met behulp van de 0-scan en een persoonlijk gesprek maken we een analyse van jouw bedrijf en de huidige situatie. De 0-scan is opgebouwd uit 10 pijlers. Op basis van hiervan weten we nu welke elementen een rol spelen bij de motivatie en de tevredenheid van medewerkers. Hierin krijg je gelijk inzicht. Op basis van dit inzicht krijg je een uitgebreid advies en een spreadsheet.

We weten nu welke ingrediënten we moeten aanpassen of behouden. Kortom: we krijgen inzicht in jouw verbeterpotentieel. Dit vormt de basis voor het plan van aanpak. In het plan van aanpak kijk ik niet alleen naar wat er op welke manier verbeterd kan worden. Ik zorg er ook voor dat het plan steun krijgt van jouw team. Dit doen we met een duidelijk implementatieplan. De uitvoering kan bestaan uit verschillende aspecten. Het plan is namelijk een op maat gemaakt plan op basis van jouw specifieke casus en situatie.

Tussendoor en achteraf evalueren we geregeld. Op deze manier zien we direct de resultaten van onze inspanningen en kunnen we waar nodig bijsturen en successen vieren!

Contactinformatie
advies@rondjehorecapersoneel.nl
https://www.rondjehorecapersoneel.nl/


Neem contact op met Rondje Horecapersoneel

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!