Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Rokerij Smoking


De passie voor smaak en koken is Mathieu Robert met de paplepel ingegoten als jongste telg uit een familie van koks. In de beginjaren van zijn carriere heeft Mathieu zijn sporen verdiend in diverse gerenommeerde restaurants. In 2014 opende hij zijn eigen restaurant in de Enkhuizer visafslag.

Daar ontdekte hij zijn passie voor het roken van vis en ging op zoek naar een manier waarbij de vis zoveel mogelijk zijn natuurlijke smaak- en voedingstoffen behoudt. Door de vis koud, en onder toevoeging van een perfect gedoseerde hoeveelheid en soort rook, langdurig te roken weet Mathieu al jaren zelfs de meest kritische koks te overtuigen van de smaak en kwaliteit van Smoking’s product.

Na verloop van tijd is het assortiment van Rokerij Smoking uitgebreid met een selectie van vis- en vleessoorten. Continue op zoek naar innovatieve manieren om de smaakervaring te verbeteren, worden de vis- en vleesproducten naar wens gemarineerd met een van Smoking’s ‘signature’ marinades.

Smoking’s producten worden aan vele restaurants, van lunchrooms tot Michelin-sterrenrestaurants, de beste visspecialisten, cateraars en groothandels geleverd. Om particulieren ook de gelegenheid te bieden om thuis zelf te kunnen genieten van onze sterrenrestaurant kwaliteit, vindt u bovenaan de pagina een link naar onze webshop waar u onze producten kunt bestellen.

Bedankt voor uw interesse in Rokerij Smoking en we hopen u graag als klant te kunnen begroeten.

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Rokerij Smoking

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!