Rokerij Smoking


De passie voor smaak en koken is Mathieu Robert met de paplepel ingegoten als jongste telg uit een familie van koks. In de beginjaren van zijn carriere heeft Mathieu zijn sporen verdiend in diverse gerenommeerde restaurants. In 2014 opende hij zijn eigen restaurant in de Enkhuizer visafslag.

Daar ontdekte hij zijn passie voor het roken van vis en ging op zoek naar een manier waarbij de vis zoveel mogelijk zijn natuurlijke smaak- en voedingstoffen behoudt. Door de vis koud, en onder toevoeging van een perfect gedoseerde hoeveelheid en soort rook, langdurig te roken weet Mathieu al jaren zelfs de meest kritische koks te overtuigen van de smaak en kwaliteit van Smoking’s product.

Na verloop van tijd is het assortiment van Rokerij Smoking uitgebreid met een selectie van vis- en vleessoorten. Continue op zoek naar innovatieve manieren om de smaakervaring te verbeteren, worden de vis- en vleesproducten naar wens gemarineerd met een van Smoking’s ‘signature’ marinades.

Smoking’s producten worden aan vele restaurants, van lunchrooms tot Michelin-sterrenrestaurants, de beste visspecialisten, cateraars en groothandels geleverd. Om particulieren ook de gelegenheid te bieden om thuis zelf te kunnen genieten van onze sterrenrestaurant kwaliteit, vindt u bovenaan de pagina een link naar onze webshop waar u onze producten kunt bestellen.

Bedankt voor uw interesse in Rokerij Smoking en we hopen u graag als klant te kunnen begroeten.

 

Contactinformatie
info@rokerijsmoking.nl
https://rokerijsmoking.nl


Neem contact op met Rokerij Smoking

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!