Horecava schuift door naar het voorjaar

RMS Liften


Dé specialist in (klein)goederenliften

RMS Liften is een jong bedrijf dat zich richt op het aanbieden en installeren van betaalbare goederenliften en renovatie van personenliften. De manier waarop de goederenliften in de praktijk gebruikt worden, is het belangrijkste gegeven bij het selecteren van een goederenlift op maat. Dat betekent dat je in het ene geval met goedkope materialen kunt werken en in het andere geval zult moet kiezen voor duurdere materialen.

Met behulp van onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding bepalen, zodat u de oplossing krijgt die het beste bij uw bedrijf past.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met RMS Liften

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!