Rijnberg Productions BV


Wij zijn Foodtrailers.eu, nice to meet you! Wij zijn begonnen in 2014 in het zuiden van Nederland en sindsdien hebben wij al meer dan 1000 klanten gelukkig kunnen maken met een volledige customized Foodtrailer. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom op wielen! Voor iedere klant een volledig gepersonaliseerd plan. Wij bieden als enige leverancier een foodtrailer aan die volledig EU gekeurd is als foodtrailer, met bijbehorend COC certificaat.

Wij Personaliseren

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de Foodtrailer business en produceren Foodtrailers in meer dan 250 RAL kleuren rechtstreeks uit de fabriek! Je kunt bij ons je foodtrailer geheel op maat laten maken naar jouw eigen wensen! Van kleur tot apparatuur en van bestickering tot interieur, helemaal zoals jij het zelf wilt

Wij Creëren

Wij creëren voor jou de perfecte foodtrailer en denken graag met je mee hoe jij het maximale uit je business kunt halen! We creëren samen met jou een totaalconcept! Heb je nog accessoires nodig zoals bijvoorbeeld een leuke bijzettafel of wil je je business uitbreiden met een Kamado BBQ Grill, dan kun je dit allemaal aan scherpe tarieven bij ons rechtstreeks bestellen.

We Support

Naast de materialen en services denken we ook creatief met je mee! Welke foodtruckfestivals zijn er dit jaar allemaal? Wat is een bijpassend logo en huisstijl voor mijn bedrijf? Welke marketingtools kan ik inzetten? Wat is de wet-regelgeving omtrent een foodtrailer? Ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht.

Wij houden van Succes!

Wij houden van succesverhalen! Wij willen dat onze klanten succes behalen met hun foodtrailer business en helpen daarin graag mee waar we kunnen!

Contactinformatie
info@foodtrailers.eu
https://foodtrailers.eu/


Neem contact op met Rijnberg Productions BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!