Right Spirits


Right Spirits is een online drankgroothandel met échte mensen, die altijd voor je klaarstaan. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Antwerpen en leveren uitsluitend aan horeca bedrijven en onafhankelijke slijters in Nederland en België. In de Nederlandse en Belgische drankenmarkt, die al geruime tijd worden gedomineerd door de “big sharks”, willen wij anders te werk gaan en deze dominantie doorbreken. Zo richten wij ons op de relatie en niet op volumes. Wij werken met andere marges en dat maakt ons creatief. Onze waarde creëren wij intrinsiek: zo ondersteunen wij relaties met advies, productkennis, gerichte training & ontwikkeling, evenementen en persoonlijk contact. Onze mouwen zijn iedere dag opgestroopt. Wij zien de markt als heel bewegelijk en trendgevoelig. Contracten en prijsafspraken zijn dit juist niet en kunnen de creativiteit, kwaliteit en ondernemingsgeest alleen maar afremmen. Wij investeren in onze relaties zonder belemmerende deals. Wij geloven niet in “listing fees”, “kickbacks” en andere “volume-constructies”. Vaak is het namelijk de bekende sigaar uit eigen doos. Dit doen wij dus anders! Onze prijzen zijn transparant. Bij ons vind je een ruim assortiment (bijzondere) dranken voor een zeer scherpe prijs en dat maakt ons de one-stop-shop!

Bij Rights Spirits geloven wij dat:

  • De horeca continue op zoek is naar mogelijkheden om zich te onderscheiden. Natuurlijk met verbluffende gastvrijheid, maar zeker ook met de allerfijnste drankspecialiteiten.
  • Consumenten meer en meer bewust zijn op kwaliteit en openstaan voor nieuwe trends, smaken en inspiratie. Zij willen verrast worden met mooie dranken.
  • Bartenders willen werken met bijzondere dranken; nauwkeurig geselecteerd op basis van smaak, authenticiteit, product kwaliteit en vakmanschap.

Contactinformatie
info@rightspirits.com
https://www.rightspirits.com/


Neem contact op met Right Spirits

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!