Rietjes Nederland


Rietjes Nederland is in juni 2019 opgericht door Breel Beusenberg. Onze missie is jou helpen om plastic rietjes in de ban te doen. De plastic soep vervuilt en vernietigt complete leefgebieden. Rietjes horen hier geen onderdeel meer van te zijn. Dit is wat we willen oplossen. Tegelijkertijd willen we ook het beste voor jouw restaurant.

Weg met plastic rietjes!

Door deze plastic soep mogen er vanaf 2021 geen plastic rietjes meer worden verkocht. Wat betekent dit voor jou? Overstappen op een alternatief! We zijn gaan onderzoeken wat jij belangrijk vindt, door horecaondernemers te interviewen. Door te combineren wat jij belangrijk vindt en wat goed is voor de planeet, hebben we de oplossing.

Het nieuwe rietje

Door herbruikbare rietjes te gebruiken, zorgen we er samen voor een beter milieu. Daar worden wij blij van. Waar jij echter nog meer blij van wordt, is de ervaring van jouw gasten. Elke keer als wij rietjes leveren, krijgen we daar super goede reacties op van de gasten. Ze drinken fijn, zijn duurzaam en zien er mooi uit! Waar we nog meer voor hebben gezorgd, is dat jouw personeel ook blij wordt. We leveren een pakket, waardoor jouw personeel onze rietjes eenvoudig en snel kunnen schoonmaken.

Waarom Rietjes Nederland?

We houden ervan om een persoonlijke relatie op te bouwen met jou. Je wordt geholpen met jouw visie over duurzaamheid m.b.t. rietjes. Daarom komen we graag langs zodat je het beste duurzame rietje kunt uitproberen. Zo weet je precies welk rietje het beste bij jouw zaak past en wat je gasten fijn vinden. Daar draait het allemaal om.

Al het verzenden en leveren gaat bij ons 100% duurzaam. Je zult bij ons geen plastic vinden. Daarnaast kan je rekenen op goede kwaliteit, omdat we dat altijd dubbelchecken. We zijn gespecialiseerd voor de horeca. Voor jou betekent dit tevreden gasten én tevreden personeel. Je krijgt niet alleen rietjes. Nee, je krijgt een totaalpakket.

Contactinformatie
info@rietjesnederland.nl
https://rietjesnederland.nl/


Neem contact op met Rietjes Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!