Revolution Tea


De beperkingen en slechte resultaten van traditionele papieren theezakjes gaf Revolution inspiratie om de industrie te veranderen en de losbladige thee verpakt in een gaas, doorstromend theezakje te introduceren. Met deze revolutionaire theezakjes kunnen liefhebbers genieten van de heerlijke theesmaken in combinatie met de gezondheidsvoordelen. De theezakjes zijn namelijk vrij van onnatuurlijke toevoegingen. ‘Its really all about the ingredients’, daarom nodigt Revolution Tea vandaag de dag kritische consumenten uit die hun mening kunnen loslaten op de smaakverschillen die een premium blend en een innovatief zakje met zich meebrengen. Of het dagelijkse glas nu een delicate smaak heeft van een Japanse Groene Thee, het kalmerende effect van kamille of de brutaliteit van het Engelse ontbijt, Revolution Tea heeft het perfecte glas voor de theeliefhebber.

Contactinformatie
info@revolutiontea.eu
https://www.revolutiontea.eu/


Neem contact op met Revolution Tea

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!