Restoranto B.V.


Ons verhaal

Elk verhaal begint met een reis. Soms begin je met een spirituele reis, en soms begin je met een 52 uur durende busreis door het binnenland van Afrika. Dit gebeurde bij oprichters Ralph de Groot en Silja Thor.

Tijdens hun reis stond hij versteld van de armoede en het tekort aan goede voeding in Oeganda. Samen met mede-oprichter Brahim Essaghir besloot hij iets te doen voor deze gemeenschap waarmee zij zich verbonden waren gaan voelen, en te helpen met het opzetten van een positieve verandering in deze gemeenschap.

De inspiratie voor Restoranto komt van het oude Oegandese gezegde “Gava mu kulya” wat betekent dat eten de bron is van energie, kracht en wijsheid. Een uitspraak met diepgaande betekenis. Wij geloven dat eten het begin is van alles. Iedereen zou recht op goede voeding moeten hebben, dus wij streven ernaar dit mogelijk te maken. Bovendien kan een goed gevulde maag de brandstof zijn die een briljante geest aanzet tot de meest fantastische dingen.

You Eat, You Feed

Stel je voor dat wanneer jij van een goede maaltijd geniet, een kind ook een warme maaltijd krijgt die hem of haar helpt met gezond blijven. Een maaltijd die ervoor zorgt dat ze op school kunnen blijven. Deze missie willen we met jullie delen. Daarom zeggen wij: “You Eat, You Feed”. Voor elke maaltijd die jij besteld via de Restoranto app, doneren wij een maaltijd aan een Oegandees kind dat honger heeft.

Elke maaltijd wordt een kans voor deze kinderen om de wereld te ontdekken en zich te ontwikkelen tot personen die binnenkort bij kunnen dragen aan hun gemeenschap. De grootste uitdaging van Oegandese families is zorgen voor genoeg eten voor hun kinderen. Door een deel van deze druk weg te nemen, helpen we ouders om zich te richten op een duurzamere toekomst. Omdat al het voedsel lokaal wordt ingekocht – van lokale boeren en de lokale markt – stimuleren we de lokale economie. We willen de stress, de frustratie en de bitterheid die voedselarmoede kan brengen verlichten, en ruimte te maken voor nieuwe ideeën.

Laten we dit samen doen

De strijd tegen honger in de wereld zou geen moeilijke strijd moeten zijn; stap voor stap kunnen we er komen. En alles is makkelijker als je een vriend hebt op dit pad! We geloven in jouw kracht om deze verandering mogelijk te maken. Laten we samen aan een betere toekomst werken!

Contactinformatie
info@restoranto.com
https://restoranto.com/nl/


Neem contact op met Restoranto B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!