Horecava schuift door naar het voorjaar

Restaurapp


Een flexibele restaurant app, voor een vaste prijs!

Een eigen app laten bouwen voor je restaurant klinkt natuurlijk heel duur, maar dat hoeft niet! Restaurapp is een frisse, nieuwe bezorg app met grote ambities voor de toekomst. Restaurapp biedt je namelijk de mogelijkheid om gemakkelijk een eigen restaurant app samen te stellen. De app komt uiteraard met de naam van je restaurant, je logo en zelfs je eigen huisstijl kan doorgevoerd worden!

Elk bedrijf is uniek en vraagt dus altijd om een nét wat andere insteek in de app. Daarom hebben we bij Restaurapp een eigen vorm van maatwerk, het werkt vrij simpel: allereerst we bieden je een aantal verschillende modules aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een betaaloptie zoals iDeal of PayPal. Met deze verschillende modules vormen wij vervolgens je gepersonaliseerde restaurant app. Zo sluit je app altijd naadloos aan op al je behoeftes!

Nu komt misschien nog wel het mooiste: wij vragen geen percentage van je omzet in ruil! Waar aanbieders als Thuisbezorgd je exponentieel meer kosten zodra de omzet stijgt, heb je een eigen Restaurapp voor een vast maandbedrag. Sterker nog, als je voor een jaar vooruit betaalt spaar je nog meer uit. Met Restaurapp gaat je succes dus níét ten koste van je winst!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Restaurapp

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!