Horecava schuift door naar het voorjaar

Résidence Wijnen


Résidence Wijnen importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan horeca- en retailbedrijven in Nederland. Van grote merken tot unieke cultwijnen. We onderscheiden ons door een assortiment dat niet is gebaseerd op volume maar op kwaliteit en service; we willen niet de grootste zijn, liever de beste.

We zijn 365 dagen per jaar bezig met het verkennen van de markt onder producenten en consumenten, om onze positie in zowel de B2B als de B2C markt te versterken. Via ons eigen retailkanaal – Wijnkoperij De Gouden Ton – staan we dagelijks in contact met consumenten die ons hun wensen en interesses toevertrouwen. De kennis en inzichten die we daarmee vergaren, delen we met onze B2B klanten in de horeca en retail. Zo leveren we een relevante bijdrage aan het uitbouwen van de business van onze klanten en de manier waarop hun klanten wijn beleven.

Om de juiste partner te zijn en te blijven, zijn we op alle gebieden voortdurend bezig met vernieuwen en verbeteren. De voortdurende vernieuwing is een waardevol onderdeel van onze strategie om onze plek in de markt te verstevigen en uit te bouwen. Zodat we onze klanten kunnen blijven verrassen met kennis en producten waarmee zij het verschil kunnen maken.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Résidence Wijnen

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!