Horecava schuift door naar het voorjaar

Remmert Dekker Packaging


Al generaties lang houden we ons bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen verpakkingen voor alle mogelijke toepassingen. Het verantwoord omgaan met het milieu behoort tot de basisfilosofie van het bedrijf. Opwarming van de aarde, klimaatverandering en recente berichten over verdwijning van de permafrost zijn zaken waar we als bedrijf direct wat aan kunnen doen door ontwikkeling van milieuvriendelijkere productieprocessen en het terug dringen van milieu belastende stoffen. Om dezelfde reden is er ook veel aandacht voor energiebesparing. Om onze waarden kracht bij te zetten is Remmert Dekker Packaging:

  • FSC gecertificeerd (duurzaam karton)
  • PEFC gecertificeerd (duurzaam bosbeheer)
  • ISO 14.001 gecertificeerd (milieumanagement)

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Remmert Dekker Packaging

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!