Remia


Remia, smaakmaker sinds 1925

Remia bestaat al bijna 100 jaar en vond al meer dan 50 jaar geleden de fritessaus uit. Volgens de Consumentenbond en Mobiel Centre zijn veel van onze sauzen gewoon het lekkerste. Bovendien bereidt Remia alle sauzen duurzaam en 100% klimaatneutraal. Hier vind je alles over Remia!

Remia is als toonaangevende maker van sauzen, dressings en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Onze lekkere sauzen en andere smaakmakers, spraakmakende campagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee we anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten en food professionals.

Remia voor food professionals

Remia is niet alleen bij thuisgebruikers geliefd. Ook professionals werken met Remia. In de horeca is Remia ook vaak de smaakmaker. Niet zo gek, want Remia is niet alleen lekker, maar we helpen foodservice professionals die Remia gebruiken ook met acties, dispensersystemen, ondersteuning, noem maar op! Ook andere professionals, zoals bakkerijen ensaladefabrikanten kunnen bij Remia terecht. Remia is bovendien over heel de wereld te verkrijgen, via Remia Export!

  • Binnen Remia Retail wordt er gewerkt aan producten die terug te vinden zijn in de Nederlandse supermarkten. Meer informatie over onze retailproducten, is te vinden op deze website (www.remia.nl).
  • Remia Foodservice is dé partner en leverancier voor de professionele Remia gebruiker in de foodservice in Nederland. Zie ook www.remiafoodservice.nl.
  • Remia Industrie is gecertificeerd leverancier van ingrediënten en verpakkingen. De industriële afnemer kan terecht op www.remiaindustrie.nl.
  • Remia Export houdt zich bezig met het exporteren van onze producten naar het buitenland. De Engelstalige website is te vinden op www.remia.com.

Remia, dé leverancier voor sauzen en frituurvetten

Als uitvinder van de enige echte Fritessaus en Vloeibaar Frituurvet is Remia een vertrouwd merk voor de Nederlandse Horeca. Maar Remia heeft u veel meer te bieden, zoals de sauzen van Gouda’s Glorie en de authentieke Belgische sauzen van DeVlaendere. Daarnaast biedt Remia u vele dispensersystemen en ondersteuning op het gebied van lokale marketing, upselling en menu-engineering die bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering

Contactinformatie

Dolderseweg 107
3734 BE Den Dolder
Nederland

+31302297911
horeca@remia.nl
https://remiafoodservice.nl


Neem contact op met Remia

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!