Reeleezee B.V.


Je bent ondernemer, geen boekhouder!

Reeleezee is voor ondernemers, door ondernemers. Reeleezee geeft je als ondernemer meer ruimte. Ruimte die je vanaf nu kunt gebruiken voor de groei van je onderneming. Want je bent geen boekhouder, maar ondernemer. Daarom ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken. En vooral te automatiseren. Dat is onze ambitie sinds 2002 toen wij in Nederland als eerste op de markt kwamen met online boekhouden voor ondernemers.

Toch richten wij ons ook op accountants en boekhouders. Want ondernemers staan voor complexere taken dan alleen financiële administratie. Daarbij blijven experts onvervangbaar – en heldere samenwerking ook. Reeleezee faciliteert dat door slimme online applicaties die online samenwerking eenvoudiger maken dan ooit. En allemaal vanuit één centraal dossier. Glashelder dus.

Real easy

Software real easy ofwel echt makkelijk maken klinkt eenvoudiger dan het is. De uitwerking hiervan zit volgens ons in het slim toepassen van functies, communiceren in heldere taal en een intuïtieve bediening. De beleving die onze gebruikers daarbij hebben staat centraal en testen wij voortdurend. Zo wordt Reeleezee verder verbeterd en vereenvoudigd. Dat zie je overal in terug.

Wij ontwerpen duidelijke schermen, gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten, kas & bank en belastingen. Herkenbare elementen werken intuïtief. Onze bankrekeningoverzichten zien er bijvoorbeeld net zo uit als de rekeningafschriften van je bank. En met heldere boekingsbonnen leg je kort en krachtig een factuur vast. Kortom: wij bevorderen je ruimte en rendement door besparing van tijd en kosten.

Innovatie stopt nooit

Wij luisteren aandachtig naar de feedback van onze klanten. Die stelt ons namelijk in staat onze software constant te verfijnen met nieuwe en verbeterde functies. Deze implementeren we in de live-omgeving na een grondige testfase. Voor jou betekent dit wekelijkse software-updates, waardoor je altijd met de meest actuele versie werkt.

Hoe het begon en hoe het verder gaat

Reeleezee is in 2002 opgericht door Jan Jacobs en Wilko Stronks en heeft sindsdien een versnelde groei doorgemaakt. Altijd challenger en innovator geweest in de markt, de essentie van Reeleezee. Als volwaardig dochter van Exact focust Reeleezee zich nu en in de toekomst meer dan ooit op de ondernemer en de accountant en boekhouder. Een ambitieuze maar realistische innovatie- en klantervaringsroadmap is opgetuigd om de Nederlandse ondernemers optimaal te kunnen bedienen.

Innovatie, eenvoud, up-to-date en service zijn de pijlers waarop klanten, partners en medewerkers kunnen rekenen.

Contactinformatie
start@reeleezee.nl
https://www.reeleezee.nl/


Neem contact op met Reeleezee B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!