Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

R&D Food Revolution


WE ARE CREATIVITY!

R&D food Revolution staat voor innovatie in de culinaire wereld. Rudi Van Beylen en Dirk Peeters hebben de smaken van Albert Adrià op de markt gebracht. Hun expertise en hun creativiteit hebben ze samen met Albert Adrià gebundeld. Hierdoor zijn verrassende concepten ontstaan die vandaag al door veel chefs worden toegepast. R&D Food Revolution heeft maar één resultaat voor ogen: “Leverancier van creativiteit zijn, door het aanbieden van innovatieve topproducten!”.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Albert Adrià heeft vrij spel om naar wens nieuwe recepturen uit te werken. Hij doet dit zodanig snel dat er inmiddels meer concepten zijn, dan dat we op de markt kunnen brengen. Onderzoek en productontwikkeling bestaat binnen R&D Food Revolution niet uit één droom, maar uit een opeenvolging van dromen. Als het ene idee ontwikkeld is, staat het volgende idee al klaar. Dat komt omdat R&D Food Revolution wil blijven vernieuwen. De dag dat onze visie vanzelfsprekend blijkt binnen de gastronomische wereld, nemen wij daar geen genoegen mee. Integendeel, dan is het vijf voor twaalf. Hoog tijd om uit te pakken met een nieuw, ongezien concept. Alleen zo slagen wij erin om continu het heden te herzien en de toekomst te creëren.


Neem contact op met R&D Food Revolution

Berichten van R&D Food RevolutionNog geen berichten gepost door R&D Food Revolution

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht