RCCS


Wij vinden dat iedereen effectief en veilig met haar cash om moet kunnen gaan, hoe groot of klein je ook bent. RCCS biedt cash management oplossingen voor iedere ondernemer, groot of klein. Door verder samen te werken met gerenommeerde bedrijven zijn wij in staat uitstekende concepten en systemen te creëren om je volledig te ontzorgen. Ons product de SmartSafe is hier een voorbeeld van. Een slimme kluis die in staat is vals geld te detecteren, geld te tellen, geld af te storten, geld te beschermen tegen inbraak en het staat de volgende werkdag op je bankrekening!

RCCS biedt naast haar smartsafe ook traditioneel geld – en waardetransport aan. Door landelijke dekking, goede service en klantgerichtheid zorgt RCCS voor professioneel vervoer van geld en waarden.

Contactinformatie
info@rccs.eu
https://www.rccs.eu/


Neem contact op met RCCS

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!