Quoco, enjoy outdoor living


Geniet van het buitenleven

Een Quoco kan gebruikt worden als buitenkeuken, barbecue of vuurhaard. Je bepaalt zelf of je hout, kolen of briketten gebruikt. Quoco biedt een compleet design kooktoestel voor buiten koken en grillen.

Tijdloos

De collectie van Quoco kan gekenmerkt worden als een kunstwerk wat multifunctioneel inzetbaar is en past in iedere omgeving. Door middel van vakmanschap, handwerk en high-tech productie technieken worden onze producten geproduceerd. Door deze combinatie ontstaat er een uniek product wat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Ons unieke 3 in 1 systeem, barbecue/ grill, buitenkeuken en tuinhaard is daarom niet alleen voor deze maar ook voor de opvolgende generaties. Of je nu wilt buiten koken, grillen of genieten van de warmte, gegenereerd met hout, kolen of briketten, Quoco beschikt over de benodigdheden die nodig zijn om dit te realiseren. Quoco producten zijn tijdloos en functioneel en toepasbaar in de horeca, catering, grote partijen maar bovenal in op het terras in je tuin om bijvoorbeeld te genieten met vrienden en familie.


Neem contact op met Quoco, enjoy outdoor living

Berichten van Quoco, enjoy outdoor livingNog geen berichten gepost door Quoco, enjoy outdoor living

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht