Quoco, enjoy outdoor living


Geniet van het buitenleven

Een Quoco kan gebruikt worden als buitenkeuken, barbecue of vuurhaard. Je bepaalt zelf of je hout, kolen of briketten gebruikt. Quoco biedt een compleet design kooktoestel voor buiten koken en grillen.

Tijdloos

De collectie van Quoco kan gekenmerkt worden als een kunstwerk wat multifunctioneel inzetbaar is en past in iedere omgeving. Door middel van vakmanschap, handwerk en high-tech productie technieken worden onze producten geproduceerd. Door deze combinatie ontstaat er een uniek product wat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Ons unieke 3 in 1 systeem, barbecue/ grill, buitenkeuken en tuinhaard is daarom niet alleen voor deze maar ook voor de opvolgende generaties. Of je nu wilt buiten koken, grillen of genieten van de warmte, gegenereerd met hout, kolen of briketten, Quoco beschikt over de benodigdheden die nodig zijn om dit te realiseren. Quoco producten zijn tijdloos en functioneel en toepasbaar in de horeca, catering, grote partijen maar bovenal in op het terras in je tuin om bijvoorbeeld te genieten met vrienden en familie.

Contactinformatie
info@quoco.nl
https://www.quoco.nl/


Neem contact op met Quoco, enjoy outdoor living

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!