Quinzer/WDV


WDV Wapen Detectie Verhuur zoals WDV Rotterdam eigenlijk heet, is ontstaan en opgericht in 1989 door de broers Gaby & David van Dam, met het idee om alle feesten maar ook clubs en discotheken te voorzien van CEIA metaal detectie poortjes. Vanaf het begin met veel succes, daar het een gewoonte bleek te zijn dat heel veel feestgangers met wapens en dergelijke rond liepen. In de begin jaren van 2000 verlegde WDV Rotterdam steeds meer zijn terrein naar het faciliteren van beveiligingsbedrijven en warehouses op het gebied van verkoop en verhuur van CEIA metal detectors maar ook uniforme kleding.

Enkele grote opdrachten welke wij hebben mogen uitvoeren zijn bijv. Veteranen Dagen op het Binnenhof te Den Haag tal van jaren, bijeenkomst van de Dalai Lama 2014, UFC sportgala 2016 & 2017 allen in Rotterdam Ahoy, Nato Summit 2017 op het NATO hoofdkwartier te Brussel, en tal van evenementen bij verschillende Ambassades in Nederland & België alsmede evenementen van de Europese Commissie.

Contactinformatie
info@wdv.nl
http://wdv.nl/


Neem contact op met Quinzer/WDV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!