Horecava schuift door naar het voorjaar

Quiethotelroom


Geluidsoverlast is wereldwijd al jaren één van de meest geuite klachten onder reizigers. Veel mensen zijn op zoek naar stille locaties, maar ook naar stille plekken in een drukke omgeving, zoals grote steden. Onder druk van social media zijn hotels op zoek naar methoden om hun kamers stiller en aantrekkelijker te maken. Tot voor kort waren er echter geen bruikbare richtlijnen op dit terrein. Met de komst van het Quietroom® label komt hier verandering in.

Het QR-label is het eerste en enige objectieve keurmerk ter wereld voor stille hotelkamers. Hotels die over dit label beschikken, geven aan dat ze voldoen aan de QR richtlijnen en de hotelkamers goed geïsoleerd zijn. Meestal zijn het hotels met 4 of meer sterren. Inmiddels zijn er al meer dan 150 hotels in Europa die over het label beschikken. In 2015 zijn de eerste Quiet Hotel Awards uitgereikt.

Het Quietroom® label is een inititatief van het Kenniscentrum Geluidsisolatie. De onafhankelijke Stichting Quietroom ziet toe op de certificering en bewaakt de kwaliteit van het QR-label. Meer info over het QR-label hier.

Wij willen hotels, architecten, ontwikkelaars, adviesbureaus en reizigers zo goed mogelijk informeren over de specificaties en voordelen van het Quietroom® label. Daartoe publiceren wij op deze site regelmatig informatie en nieuws over het label. Wilt u direct nieuws ontvangen over het QR-label en als eerste informatie krijgen over nieuwe hotels? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Quiethotelroom

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!