QoQ-light, meer dan licht


QoQ-Light is een groothandel in sfeervolle Led verlichting. Wij leggen de nadruk op kwaliteit van onze lampen omdat deze immers altijd wint van de kwantiteit. Vandaar ook onze naam QoQ-Light wat staat voor Quality over Quantity. Een tevreden klant is een terugkerende klant, blijft onze stelling.

QoQ-Light is een familiebedrijf en in 2009 opgericht door Parrish Visser. Zijn technische bevlogenheid en zijn ”sales skills“ gaven hem inspiratie om een toekomstbestendig bedrijf op te richten waarbij duurzaamheid en energiezuinige verlichting een prominente rol zijn gaan spelen in het hogere segment.

Wij zijn gespecialiseerd in Kasteel- en Monumentale panden wo. Gelderse Landgoed en Kastelen (GKL) namelijk: Kasteel Verwolde, Kasteel Cannenburch, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Zuypendaal en Kasteel Rosendaal. Het Trippenhuis en het theater De La Mar in Amsterdam. Het stadhuis in Oudewater en diverse kerken wo. Nederlands Hervormde Kerk In Wijngaarden en De Nicolaaskerk in Purmerend. Ook zoeken wij relaties en verbindingen met andere spelers in het veld. Daarbij kunt u denken aan ondernemers die energiezuinig willen ondernemen en/ of aan samenwerkingsverbanden met (licht)architecten en projectontwikkelaars.

Hoe is onze kwaliteit gewaarborgd?

Het is een bekend fenomeen dat de lichtkleuren binnen Europa zeer afwijkend zijn van de Chinese standaard. Daarom worden onze lampen, gefabriceerd in China, rechtstreeks aangestuurd door Europeanen. Deze directe aansturing zorgt voor een optimale vertaalslag van de Europese richtlijnen en de specifieke wensen van de Europese klant. Dit is de reden dat onze lampen zo gewild zijn.

Kies voor QoQ-Light;

  • Vast collectie van topproducten
  • Adviseert in kwalitatieve functie die het licht vervult
  • Productie in eigen beheer printplaat, glas t/m filamenten.
  • Verlichting is dimbaar met hoge CRI waarde> 90
  • Min 25.000 branduren per lamp (met minimale uitval) wordt gegarandeerd
  • 3 jaar garantie i.p.v. 2 jaar
  • Specifieke lampen op aanvraag
  • QoQ-Light heeft de EXCLUSIEVE distributie voor heel Nederland.

Contactinformatie
info@qoq-light.com
https://qoq-light.com/


Neem contact op met QoQ-light, meer dan licht

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!