Qazqa Europe B.V.


QAZQA is een merk dat ‘uniek’ toegankelijk maakt. Omdat we weten dat interieur door zijn toepassing uniek wordt. En dat verschilt voor iedereen. Zijn we anders? Een beetje.

Wij zijn een Quite Unique merk met een passie voor interieur. Wij maken uniek zijn betaalbaar en zijn een tikkie eigenwijs. Bij ons kun je mooie interieurstukken kopen waarmee je je eigen stempel op jouw interieur kunt drukken. Geen copycat producten, maar producten geïnspireerd door grote ontwerpers en dan net een tikkeltje anders. We willen niet persé anders zijn, maar we vragen ons telkens weer af of dingen ook op een andere manier kunnen. Deze kijk brengt ons op plaatsen waar de massa niet komt, wat ons net een tikkeltje anders maakt, oftewel Quite Unique. Wij kiezen niet voor de standaard aanpak. Wij volgen onze eigen weg en laten ons nooit beperken. Zo’n houding kan je niet leren, het is een mentaliteit. Door deze aanpak helpen wij onze klanten een persoonlijke en unieke stijl te creëren in hun interieur.

Mensen zoeken van nature een omgeving waar ze zich thuis voelen. Deze wordt gecreëerd door middel van een mix van interieur designs, waardoor een eigen stijl ontstaat. Onze interieurproducten zijn niet exclusief. Toch maakt de toepassing hiervan een interieur uniek en eigen. Welke stijl de klant ook wil: QAZQA helpt het te realiseren. Met QAZQA creëer je jouw eigen bijzondere sfeer.

QAZQA – QUITE UNIQUE

Contactinformatie
info@qazqa.nl
https://www.qazqa.nl/


Neem contact op met Qazqa Europe B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!