Pure Ingredients B.V.


Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceert Pure Ingredients al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Het bedrijf groeide – aanvankelijk onder de naam Mekkafood – al snel uit tot marktleider op de halalmarkt. Inmiddels is het aanbod van Pure Ingredients uitgegroeid tot een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan iets anders op tafel wil.

Onze missie – “Samen zorgeloos genieten”

  • Samen: lekker eten doe je bij voorkeur samen. Samen gezellig genieten van eerlijke producten! Onze producten zijn geschikt voor ieder gezelschap en toegankelijk voor iedereen.
  • Zorgeloos: onze producten worden gemaakt zonder onnodige of kunstmatige toevoegingen en zijn halal gecertificeerd. Daarnaast staat zorgeloos ook voor gemak. Onze producten zijn dan ook eenvoudig en snel op verschillende manieren te bereiden.
  • Genieten: waan je in andere culturen en geniet van heerlijke wereldse smaken. Producten van Pure Ingredients zijn bereid met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. En dat proef je!

Onze visie

“Met onze producten spelen we continu in op de veranderende eetgewoonten en behoeften van een maatschappij die constant in beweging is. Een wereld waarin het gemak van lekker eten in één adem wordt genoemd met verantwoord, smaakvol en divers.”

Onze succesformule

De ingrediënten die we gebruiken bepalen de kwaliteit van onze producten. De dosering en verhoudingen ervan bepalen de smaak. Hierdoor wordt het geheel meer dan de som der delen. Onze kernwaarden worden doorvertaald in alles wat we doen. Alles moet kloppen voor de consument die bij ons altijd centraal staat.


Neem contact op met Pure Ingredients B.V.

Berichten van Pure Ingredients B.V.Nog geen berichten gepost door Pure Ingredients B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht