Puratos Nederland BV


De Puratos Groep is een wereldwijde organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Onze groep staat bekend als een hecht familiebedrijf – niet alleen met ons personeel maar ook met onze klanten. Het is dankzij deze hechte band dat we plannen op lange termijn kunnen maken, zonder externe tussenkomst. Het heeft ons ook geholpen om duidelijke doelstellingen te creëren waardoor Puratos zich kon ontwikkelen tot de succesvolle internationale organisatie die ze vandaag is.

Puratos in Nederland

Onze producten en diensten worden in meer dan 100 landen verkocht en vaak ook door onze lokale filialen geproduceerd. Overal waar we in de wereld actief zijn, streven we ernaar om ‘uw partner in innovatie’ te zijn. Zo helpen we onze klanten om gezonde en lekkere voeding aan te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel in België. De Nederlandse productielocatie en het verkoopkantoor bevinden zich in Zevenbergen (Gemeente Moerdijk).

Contactinformatie
klantenservice@puratos.com
https://www.puratos.nl/


Neem contact op met Puratos Nederland BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!