Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Puratos Nederland BV


De Puratos Groep is een wereldwijde organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Onze groep staat bekend als een hecht familiebedrijf – niet alleen met ons personeel maar ook met onze klanten. Het is dankzij deze hechte band dat we plannen op lange termijn kunnen maken, zonder externe tussenkomst. Het heeft ons ook geholpen om duidelijke doelstellingen te creëren waardoor Puratos zich kon ontwikkelen tot de succesvolle internationale organisatie die ze vandaag is.

Puratos in Nederland

Onze producten en diensten worden in meer dan 100 landen verkocht en vaak ook door onze lokale filialen geproduceerd. Overal waar we in de wereld actief zijn, streven we ernaar om ‘uw partner in innovatie’ te zijn. Zo helpen we onze klanten om gezonde en lekkere voeding aan te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel in België. De Nederlandse productielocatie en het verkoopkantoor bevinden zich in Zevenbergen (Gemeente Moerdijk).


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Puratos Nederland BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!