PS in Foodservice


Afnemers en groothandels gebruiken deze informatie om hun patiënten, gasten en klanten te adviseren en informeren. PS maakt het daarmee mogelijk om productinformatie te borgen, delen en vinden.

Eén centrale plek

PS merkt dat er steeds meer behoefte is aan gecontroleerde productinformatie die centraal te borgen en te vinden is. En wat is dan beter dan productinformatie op één centrale plek beschikbaar te stellen en vanuit die plek iedereen van informatie te voorzien?  Dat doet PS in foodservice.

Een snelle groei

PS in foodservice is in 2010 opgericht. De basis van PS in foodservice vormt een database voor de zorg die in 2010 is overgenomen. Vanuit deze basis is PS in foodservice in korte tijd snel gegroeid. Zowel het bedrijf an sich als de producten in de database.

Working Apart Together in de Frisokazerne

PS in foodservice is samen met haar zusterbedrijven Foodstep Fan FactoryFoodservice Network , Shoot my food/ communicationsFood InspirationSkudio en Sjift gevestigd in de Frisokazerne te Ede. Hier werken we samen volgens de WAT-filosofie. WAT staat voor Working Apart Together. Iedere organisatie binnen het pand werkt vanuit haar eigen filosofie, maar door met elkaar te delen kunnen we vermenigvuldigen.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan eens bij onze diensten. Als je vragen hebt over o.a. allergenen of wetgeving, kijk dan eens in onze kennisbank . Vragen kun je ook direct aan ons stellen, neem daarvoor contact met ons op.

PS in foodservice is dé centrale plek voor productinformatie. Vele grote én kleine fabrikanten plaatsen hun productinformatie in de centrale database.

Contactinformatie
info@PSinfoodservice.com
https://psinfoodservice.nl


Neem contact op met PS in Foodservice

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!