Premium Foods B.V.


Premium Foods B.V. is een import, export en distributiebedrijf van Aziatische voedingsmiddelen. Dankzij een intense samenwerking met onze leveranciers kunnen wij premium kwaliteitsproducten leveren tegen concurrerende prijzen. Naast de kwaliteit van onze producten besteden wij graag aandacht aan onze klanten. Door flexibiliteit en gerichte service streven wij naar een uiterst waardevolle en langdurige samenwerking.

Ons bedrijf werkt samen met de leveranciers om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen. De producten voldoen aan de meest recente normen en eisen en zijn HACCP, CODEX GMP en ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij kwaliteitsproducten die voldoen aan de Europese wetgeving.

Visie

Premium Foods selecteert hoogwaardige kwaliteitsproducten die tegen zeer schappelijke prijzen kunnen worden aangeboden.
Naast kwaliteit, authenticiteit en smaak van onze producten staan persoonlijke aandacht en een optimale service hoog in ons vaandel. Wij importeren geuren en smaken van Azië die aanwezig zijn in de producten die in het land van herkomst verkrijgbaar zijn. Wij gaan voor kwaliteit, wij gaan voor het beste van Azië!

Contactinformatie
sales@premium-foods.nl
https://www.premium-foods.nl/over--ons


Neem contact op met Premium Foods B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!