PreGel Benelux B.V.


We zijn een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van superieure kwalitatieve producten en ingrediënten, gerund door een family. Iedere dag werken we met passie en respect om de behoeften van iedere individuele klant te vervullen door innovatieve en technologisch geavanceerde oplossingen te bieden.

Waarden

  1. Safety and Quality – PreGel biedt veilige en hoogwaardige producten en ingrediënten die internationaal erkend zijn met certificeringen behaald door zorgvuldigheid en hoge scores.
  2. Research and Innovation – Het is ons dagelijkse doel om nieuwe culinair gefocuste oplossingen te vinden die innovatieve producten creëren door middel van ijverig onderzoek en ontwikkeling, ondersteund door precisietechnologie
  3. Customer care and Attention – We willen een voorbeeldbron van inspiratie zijn voor onze zakelijke partners en ongeëvenaarde aandacht, toewijding, passie en respect bieden in onze dagelijkse inspanningen om te voldoen aan de behoeften van degenen die ons hun dromen toevertrouwen.
  4. From our family to yours – We geven om de toekomst van onze klanten en werknemers, daarom baseren we onze gewaardeerde relaties op het essentiële principe van familie. We zijn elke dag toegewijd aan het onderhouden van relaties op basis van vertrouwen; een werkend gevoel en gedeelde waarden voor ‘ambachtelijke excellentie’. Dat staat dan ook symbool voor ons merk en is geworteld in de Italiaanse voedselvallei.

Contactinformatie
info@pregel.nl
https://pregelbenelux.com/


Neem contact op met PreGel Benelux B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!