Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Pré Pain B.V.


Klantspecifieke oplossingen in product, verpakking en proces zijn altijd de basis voor de samenwerking met onze klanten. Het is onze denk- en werkwijze.

GOED EN DUURZAAM WERKEN

Wij bakken producten vanuit een cost-quality-leadershipgedachte. Dit is alleen mogelijk met de juiste ingrediënten, gespecialiseerde en moderne bakkerijtechnologie, een ervaren R&D- en Q&A-team en professionals in de bakkerij.

De leveranciers waar we al jaren zaken mee doen voldoen allemaal aan de hoogste eisen die belangrijk zijn voor ons en onze klanten.

  • We gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen en daardoor zijn de ingrediëntendeclaraties transparant en begrijpelijk.
  • Pré Pain maakt alleen gebruik van FSC-karton en beperkt de hoeveelheid verpakkingsmaterialen tot het minimaal noodzakelijke.
  • Wij investeren continu in vernieuwing van productie- en logistieke processen met onder andere als doel een zo laag als mogelijk energieverbruik.

Binnen Pré Pain zijn we ons meer dan bewust van de verantwoordelijkheid bij het produceren van levensmiddelen . Wij zijn volgens de hoogste BRC- en IFS-normen gecertificeerd en voldoen aan alle arbo- en milieuregels.

ALTIJD EN OVERAL

Via een uitgekiend logistiek proces levert Pré Pain 24/7 klanten in heel Europa bake-off brood op tijd en plaats. Korte bestel-aflevertermijnen zijn dan ook vanzelfsprekend, omdat wij voorraadhoudend werken.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Pré Pain B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!