Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Pop & Sweet Company BV


Ronald de Jong, eigenaar van Pop & Sweet Company BV, heeft dertig jaar ervaring in de zoetwarenbranche. Hij deed kennis op bij OKC, de zelfbedieningsgroothandel van zijn vader die in 2001 werd overgenomen door Sligro. Daarna richtte De Jong zijn eigen zoetwarenbedrijf op waarmee hij als agent én als leverancier zaken doet met winkeliers en groothandels. ”Ik houd van het contact met mensen en wil snelle en correcte deals regelen voor mijn klanten. Ik heb passie voor mijn producten; bij zoetwaren denk ik aan lekkere smaak, plezier en trek.” Naast food-producten handelt Pop & Sweet Company BV in verschillende non-foodartikelen. ”Dat is een nieuwe uitdaging, verfrissend en het brengt mij veel enthousiasme.”


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Pop & Sweet Company BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!