Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Polca


Polca, 100% Belgisch, een huis van vertrouwen!

Sinds 1969 is Polca een synoniem voor Paté. ons familiebedrijf blijft trouw aan zijn tradities van een optimale prijs/kwaliteit-verhouding, een klantgerichte opstelling en een drang naar een continue ontwikkeling van nieuwe trends.

Het huismerk “Pate Grand-Mère” is reeds in verschillende landen sinds vele jaren een begrip. Daarnaast hebben wij ook voldoende flexibiliteit om onder private label, op vraag van en naar wens van de klant, onze producten aan te bieden.

Kent u ons nog niet, aarzel niet om onze commerciële mensen te benaderen en geef ons de kans om Paté de aandacht te geven die het verdient. Vakmanschap en bezieling zijn onze allersterkste troef!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Polca

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!