Pocketmenu B.V.


Bij Pocketmenu brengen we graag snel de behoeften en wensen van de opdrachtgever in kaart. Kort, krachtig en binnen de beschikbare tijd van de ondernemer. Wat zijn de behoeftes? Wat is het budget? Welke eisen zijn er? Zo weten we direct wat wij voor elkaar kunnen betekenen en kunnen we aan de slag.

Pocketmenu: op maat gesneden

Of je nu een uitgebreide campagne wilt, of wat hulp kan gebruiken bij de laatste details – elk bedrijf heeft andere behoeftes. Daarom werkt Pocketmenu als marketingbureau voor de horeca & hospitality op maat. Een gave kickstart geven aan jouw onderneming? Een strakke brandmovie is wat je nodig hebt? Nieuw of extra personeel nodig? Wij bedenken een originele vacaturecampagne. Jouw onderneming op meerdere locaties? Wij zorgen voor een overzichtelijke website met kwaliteit content (foto’s & video).

Bij het begin beginnen

Een goede marketingstrategie en een visueel aantrekkelijke website zorgen voor een succesvolle onderneming. Daar zijn wij het van Pocketmenu helemaal mee eens. En om dit te doen, moeten we precies weten met wat voor bedrijf we te maken hebben en wat de doelen zijn. Daarom begint Pocketmenu bij het begin: jouw horeca- of hospitalitybedrijf leren kennen. Met een team van specialisten brengen we – samen met jou – je merk in kaart. We werken aan een herkenbare identiteit voor je bedrijf. We onderzoeken wie jouw doelgroep is, en hoe de beleving van je gasten is.

Gerichte strategieën

Nu we weten waar je horeca- of hospitalitybedrijf voor staat en wie je gasten zijn, kunnen we een gerichte campagne en online-marketingstrategie bereiden – tot in de details aangepast aan jouw horeca- of hospitality concept, je doelen, én je doelgroep. Dankzij een conversiegerichte en smartphonevriendelijke website kunnen je gasten jouw horecazaak én het menu met arrangement eenvoudig vinden, en lekker snel reserveren. Met als uiteindelijk resultaat: meer reserveringen en gasten die voldaan je horecazaak verlaten (en weer terugkomen).

Contactinformatie
info@pocketmenu.nl
https://pocketmenu.nl/


Neem contact op met Pocketmenu B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!