PMP Furniture


PMP Furniture B.V. “Sinds 1993” vindt zijn oorsprong in de Retail en is in 26 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererende meubelfabrikant met eigen productie faciliteiten in Polen en klanten over de hele wereld. Maatwerk leveren op commissiebasis, tegen een competitieve prijs, is speerpunt van onze strategie. Een groot modellenaanbod dat zich met 700 unieke stof- en leerkleuren laat combineren, maakt het plaatje compleet. Ontdek hieronder hoe ons bedrijf is opgebouwd en hoe wij met passie iedere dag kwaliteitsproducten op maat leveren!

De verbondenheid met de horeca bestaat al sinds de oprichting van PMP Furniture. Sindsdien zijn vele restaurants, hotels en bars door ons gemeubileerd. Ons ruime modellen aanbod, in combinatie met de keuze uit ruim 700 verschillende stoffen vormen onze belangrijkste speerpunten. Voor ieder scenario kunnen wij een oplossing op maat uitwerken. Onze fabrieken in ons eigen beheer zijn draagt hier ook in grote mate aan bij. Maatwerk leveren is hetgeen wij ons bestaansrecht aan te danken hebben.

Contactinformatie

Pascalstraat 13
3335LS Zwijndrecht
Nederland

+316-54247066
info@pmpfurniture.com
https://www.pmpfurniture.com/


Neem contact op met PMP Furniture

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!