P&M Furniture


P&M furniture is uw betrouwbare partner voor horeca meubilair en horeca interieurs.

Wij ontwerpen. Wij plannen. Wij maken. Kortom wij leveren turn-key projecten: horeca- of projectmeubilair, op maat gemaakte items, bars, vloeren, decoratie, verlichting en accessoires. Wij besteden extra aandacht aan relevante factoren – concept, functionaliteit, emotie, doelgroepen, design, ergonomie, duurzaamheid, materialen, kleuren, kostenefficiëntie, ecologie – en wij kiezen de juiste combinatie die elk nieuw project tot iets unieks maakt. Wij leveren hogekwaliteitsproducten, snelle en flexibele oplossingen voor restaurants, hotels, clubs, bars en projecten.

DESIGN
Het gaat niet alleen om het design. Het gaat erom hoe uw gasten zich voelen. En om de details die het imago en de aantrekkingskracht van uw bedrijf bepalen. Met een team van hooggekwalificeerde ontwerpers, ingenieurs en architecten, en met uw inbreng gedurende het hele proces, bieden wij designoplossingen voor interieurinrichting op maat: ingetekende plattegronden, 3D visualisaties, professionele advisering, designconcepten en productdesign op maat.

HORECA MEUBILAIR

Een uniek voordeel is dat P&M furniture de hele keten in eigen beheer heeft – van productdesign tot bezorging. Dankzij onze eigen productontwikkeling en internationale productiebedrijven bent u verzekerd van kwaliteitsmeubilair tegen een scherpe prijs. Bovendien kunnen wij exclusief horeca meubilair ontwikkelen en produceren, afgestemd op uw wensen. Snel en flexibel, geheel op maat!

INTERIEURS

Samen met u ontwerpen wij uw interieur van A tot Z. Volledig gepersonaliseerd en toegesneden op uw doelgroep. Alle meubels, materialen, maten en kleuren worden perfect op elkaar afgestemd voor een optimaal eindresultaat. Wij hebben ervaren dat deze aanpak garant staat voor sfeervolle en praktische interieurs, stijgende omzetten en tevreden klanten.

Contactinformatie
sales@pmfurniture.com
https://www.pmfurniture.com/


Neem contact op met P&M Furniture

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!