Place Add BV


Menukaarten, servetten, bestekzakjes, placemats, tafelverlichting en vele andere stijlvolle accessoires

Het totaalaanbod van diensten en artikelen die van absolute meerwaarde zijn voor de sfeer en identiteit van uw (horeca-) onderneming. De Menukaarten op maat worden volledig naar uw persoonlijke eisen en wensen geproduceerd. Goed advies, helder overleg en persoonlijk contact bepalen hierbij het gezamenlijke resultaat.

Tafelaankleding voor de Horeca

Menukaarten, servetten, placemats, bestekzakjes en andere tafelaankleding voor de professionele horeca ondernemer. Bij menukaarten op maat vindt u onze maatwerk menukaarten. In de Menukaarten Shop zijn de kaarten direct te bestellen. Een menukaart voor op tafel of op de bar klik dan op Tafel Menukaarten. Laat u verrassen door de ruime keuzes die we bieden bij de Placemats, Servetten, Bestekzakjes en Hotel & Diverse.

Contactinformatie

Peter Gielenstraat 83
6217GK Maastricht
Nederland

+31433259232
info@place-add.nl
https://www.place-add.nl/


Neem contact op met Place Add BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!