Pitch PR


Pitch PR is een communicatie en PR bureau dat snel creatieve oplossingen bedenkt voor jouw vraagstukken. Wij zorgen voor tastbaar resultaat binnen een overzichtelijk tijdspad, oftewel: binnen enkele maanden ben je beter vindbaar op internet, hebben wij jouw product of dienst geïntroduceerd bij de juiste media en weten jouw toekomstige klanten u beter te vinden. Pitch PR spreekt jouw taal, kent jouw doelgroep, helpt je verder. Een eerlijke manier van werken en open communicatie zijn onze belangrijkste kernwaarden. We zijn Pitch Communication & PR.

Je begrijpt de kracht van free publicity en zoekt de juiste contacten. Deze zorgen voor verbetering van jouw naamsbekendheid en imago. Je zoekt naar een bureau dat je hierbij kan ondersteunen. je richt zich met jouw product of dienst op de food, horeca en hospitality, leisure en lifestyle. Wij zouden je graag gouden bergen willen beloven, maar doen dat niet, ook niet om een nieuwe samenwerking binnen te halen. Het verschijnen in de media en op internet wordt voor bedrijven steeds belangrijker maar ook moeilijker. De geschreven media staat onder druk en journalisten worden getraind om echt nieuws van commercieel nieuws te onderscheiden. Ook om de beste vindbaarheid op internet te bereiken zullen steeds slimmere technieken moeten worden gebruikt.

DE KRACHT VAN PITCH PR

Pitch PR heeft een uitstekend netwerk, kan partijen met elkaar in contact brengen, is enthousiast, creatief, hands on en zeer flexibel. Pitch PR speelt in op alle kansen richting alle vormen van media. Pitch PR is daarmee een interactief en “no nonsens” communicatie & PR bureau dat een bijdrage levert aan de verbetering van het imago op internet, in de geschreven media en door middel van actiematige campagnes.
Sinds een paar jaar is Pitch PR lid van het nieuwe internationale verbond van gespecialiseerde PR en communicatie bureaus die zich focussen op food en gastronomie: World Gourmet Connection. Het nieuwe samenwerkingsverband wordt inmiddels vertegenwoordigd in 11 landen waaronder Frankrijk, Canada, USA, Duitsland, Spanje en Nieuw-Zeeland. De aangesloten bureaus willen opdrachtgevers, maar ook journalisten sneller en beter met elkaar verbinden als het gaat om internationale campagnes voor gastronomie, food en wijnen.

 

Contactinformatie
info@pitchpr.nl
https://pitchpr.nl/


Neem contact op met Pitch PR

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!