Horecava schuift door naar het voorjaar

PIN Voorschot


PIN Voorschot is een product van EMF Finance. EMF heeft in maart 2015 dit product geïntroduceerd in Nederland. PIN Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen om mee te ondernemen. Het enige wat vereist is is dat de onderneming omzet ontvangt via een PIN-apparaat of via een webshop.

European Merchant Finance BV (EMF) is 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Inmiddels met een enthousiast team van 14 mensen werken wij dagelijks aan het oplossen van korte termijn financieringsvraagstukken voor ondernemers. Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor welbekende financiële instellingen.

EMF wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun zaak. Inmiddels heeft EMF al ruim 3700 keer een ondernemer geholpen met een financiering.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met PIN Voorschot

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!