Pietercil Foodservice


Pietercil Foodservice logo

Pietercil Foodservice

Pietercil Foodservice, onderdeel van de Pietercil Group, levert aan gekende grossiers, die op hun beurt professionele eindklanten beleveren. Deze eindklanten gaan van horeca tot facilitaire eindklanten (zoals ziekenhuizen, rusthuizen en scholen) en speciaalzaken (waaronder slagerijen en traiteurs).

Pietercil Foodservice verdeelt zowel eigen merken, zoals Cook & Create en Gran’Oliva-Gran’Tapas, als merken in opdracht van fabrikanten die beroep doen op ons als distributeur of broker. Onze ambitie is om al deze merken lokaal te verankeren.
We redeneren in termen van inspiratie en oplossingen, en zetten die op een zo relevant mogelijk wijze in de markt.

Ons team staat in nauw contact met de belangrijkste grossiers in de Benelux. Zowel met hun aankoop-, als verkoop- en marketingafdelingen en met hun culinaire adviseurs.

Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met de eindklant, om ook aan het einde van de keten onze oplossingen in de verf te zetten. Dat kan op verschillende manieren en niveaus: van persoonlijke contacten met key account managers en foodpromotoren (bijvoorbeeld op beurzen of workshops) tot contacten via traditionele of digitale communicatiekanalen – waarbij voor die laatste een steeds belangrijkere rol is weggelegd. Het Foodservice team van Pietercil wordt voor culinaire ondersteuning en receptcreaties geholpen door een team van zelfstandige chefs.

Pietercil Group

Pietercil Group is enerzijds een leidende Europese broker met activiteiten in Benelux & Frankrijk en anderzijds, met Beliès, specialist in de verse mediterrane producten.

Brokerage

Wij focussen als toonaangevende distributeur op FMCG met een full service benadering voor meer dan 90 merken in 4 verschillende landen. Onze ambitie is merken lokaal te verankeren en nieuwe markten helpen aansnijden.

Beliès

Beliès is een Belgisch familiebedrijf met een passie voor mediterraans vers. 15 Jaar geleden zijn we gestart met de olijven, hetgeen is geborgd in onze naam: de B van België en eliès of ελιές, het Griekse woord voor olijven. Door de jaren hebben we onze expertise uitgebouwd in verse mediterrane specialiteiten: olijven, dips en antipasti. Dit alles vanuit een ultramoderne eigen productiesite in België en met de Europese markt als actieterrein. Onze expertise steunt op vier pijlers: authentieke producten, superieure kwaliteit, slagvaardige commerciële aanpak en goed georganiseerde productie. Wij zijn daarbij op zoek naar partnership binnen de gehele keten, zowel richting onze klanten als onze leveranciers.

Ontdek de culinaire oplossingen van Pietercil Foodservice en de veelzijdigheid van COOK & CREATE en GRAN'OLIVA-GRAN'TAPAS. Pietercil Foodservice is een erkende partner in Foodservice, zowel voor grossiers als eindklanten.

Contactinformatie
foodservice@pietercil.com
https://www.cookandcreate.eu/nl, www.granoliva.nl


Neem contact op met Pietercil Foodservice

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!