Pidy N.V.


Als het over blader-, zand-, of soezendeeg gaat, dan weet Pidy het fijne ervan!

We combineren onze passie, ervaring en expertise om vindingrijke producten te creëren die uw creativiteit en originaliteit aanwakkeren.

Ons doel is om u de beste informatie te geven over onze creaties op het gebied van blader-, zand- en soezendeeg. We gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten, met de smaak en textuur van ambacht en met stabiliteit en consistentie zoals vereist door de professionele keuken.

Producten klaar-om-te-vullen

Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf actief in de productie van producten klaar-om-te-vullen. Als wereldleider in droge bladerdeeg, zijn wij tevens competitief aanbieder van zanddeeg, fonçagedeeg, soezendeeg en genoise. Drie productievestigingen in België, Frankrijk en USA voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen (BRC, IFS & AIB). De verkoopseenheden staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 59 landen.

Contactinformatie

Jaagpad 2
8900 Ieper
België

+3257490101
info@pidy.com
https://www.pidy.com/


Neem contact op met Pidy N.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!