P.H. Frost


Maak kennis met ons bedrijf

P.H. Frost is werkzaam in misschien wel de mooiste branche van Nederland: de dynamische wereld van diepgevroren producten voor de foodservice en industrie. Met al haar differentiaties en wisselingen in oogsten, seizoenen, kanalen, segmenten, momenten en behoeftes, is het een branche die steeds verandert.

Het team van PH Frost

Ons loyale en deskundige team is je graag van dienst. Wij hebben ruim 20 jaar kennis in huis van de producten die wij verkopen. Dat geeft ons de nodige expertise om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met onze onuitputtelijke variaties in het assortiment, logistieke mogelijkheden en commerciële ondersteuning bieden wij een totaalpakket aan.

Ondersteuning en ontzorging van onze klanten

Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten veel waarde hechten aan creativiteit, gastvrijheid en onderscheidend vermogen. Zowel middels het vertellen van een eigen verhaal als de wens naar meer efficiëntie. Omdat wij graag dichtbij onze klanten staan, zien wij het dan ook als onze rol om onze klanten en de klanten van onze klanten te verleiden tot de voor hen slimste keuzes.

Langdurige samenwerkingen met producenten

Met onze producenten hebben wij nauw contact. Daardoor blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom de desbetreffende producten. Wij werken graag samen met familiebedrijven en streven naar een langdurige en transparante samenwerking. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten continu van de beste producten kunnen voorzien.

Bevoorrading

Vanuit onze voorraad bij Müller Fresh Food Logistics in Roelofarendsveen zorgen we ervoor dat wij onze klanten regelmatig en tijdig kunnen bevoorraden. Heb je een vraag over onze prijzen, leverdata, specificaties of productinformatie? Wij horen het graag en doen ons best om je zo snel mogelijk van de juiste gegevens te voorzien.

Contactinformatie
info@phfrost.nl
https://www.phfrost.nl/


Neem contact op met P.H. Frost

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!